Menu Sluiten

diensten

Voor startups en mkb maar ook ambassades en NGOs biedt Top in Export een breed scala aan diensten met betrekking tot internationalisering

Wat is er voor een bedrijf nou mooier dan de wereld veroveren? Dat je product, dienst of technologie in alle uithoeken van de wereld verkrijgbaar is….De trots die dat voor bedrijf en medewerkers brengt is onbetaalbaar. En denk eens aan de uitstraling die je dan hebt. Een bedrijf van internationale betekenis. Een mooie droom? Het hoeft niet bij die droom te blijven! 

Met Top in Export timmeren we zelf ook internationaal aan de weg. Hebben zorgvuldig geselecteerde partners in vele landen en breiden nog steeds uit, zodat we jouw bedrijf waar dan ook ter wereld op de kaart kunnen zetten. Niks impossible dream, stap voor stap komen we daar uit waar we willen zijn. 

Wil je ook de wereld veroveren? Werk dan samen met Top in Export. Voor meer internationale impact, meer omzet en meer winst. 

Om de internationale impact van mkb en startups te vergroten werken wij met de door ons ontwikkelde SIDEC-methode:

S – START – begin met de voorbereiding op (verdere) export – is het bedrijf er klaar voor?
I – Identify – identificeer de meest kansrijke markten 
D – DISCOVER – ontdek grondig de marktsituatie, de kansen en de beste aanpak
E – ENTER – ga de markt binnen en bewerk deze
C – CONQUER – verover de markt

Herhaal dit proces en verover de hele wereld voor maximale internationale impact!

Al onze dienstverlening is gericht op het bevorderen van de exportactiviteiten van relevante startups en mkb. Wij werken enkel met bedrijven die voor maatschappelijke impact gaan. Bedrijven die het verschil maken en die bijdragen aan (één van) de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Doorgaans werken wij in directe opdracht van deze bedrijven maar we geven ook exporttrainingen in samenwerking met en in opdracht van NGOs en ambassades

Visie

  • De meest logische partij zijn voor startups en mkb die middels het vergroten van hun internationale impact de wereld willen verbeteren.
  • Top in Export
  • Ridderspoorweg 9
  • 9753 GH Haren
  • contact@topinexport.com
  • +31-(0)6-4633 6073
  • +31-(0)6-4635 2450