Menu Sluiten

diensten

Voor startups en mkb dat de wereld wil verbeteren bieden wij een breed scala aan diensten met betrekking tot internationaliseren

Wat is er voor een bedrijf nou mooier dan de wereld veroveren? Dat je product, dienst of technologie in alle uithoeken van de wereld verkrijgbaar is….wereldwijde impact. Een bedrijf van internationale betekenis. Een mooie droom? Het hoeft niet bij die droom te blijven! 

Met Top in Export timmeren we zelf ook internationaal aan de weg. We hebben zorgvuldig geselecteerde partners in vele landen en breiden nog steeds uit, zodat we jouw bedrijf waar dan ook ter wereld op de kaart kunnen zetten. Niks impossible dream, wereldwijde impact is heel goed mogelijk!

Wil je ook de wereld veroveren? Werk dan samen met Top in Export. Want de beste impact is wereldwijde impact. 

Diensten voor wereldverbeteraars
Om goed voorbereid te beginnen aan export en internationalisering, is er het door RvO volledig gesubsidieerde Starters International Business (SIB) traject. Om (daarna) de internationale impact van mkb en startups te vergroten werken wij met de door ons ontwikkelde 4D methode: 

D – Determine – bepaal de meest kansrijke markten 
D – DISCOVER – ontdek grondig de lokale marktsituatie, de kansen en de beste aanpak
D – DEVELOP –   de lokale markt bewerken en ontwikkelen
D – DELIVER –    de lokale markt is in ontwikkeling, heeft aandacht nodig maar er is ook ruimte voor een nieuwe markt.

Herhaal dit proces (hetgeen overigens niet hoeft te betekenen dat de aanpak in elke land hetzelfde zal zijn) en verover de hele wereld voor maximale internationale impact!
Noot: we kunnen voor jullie beetje bij beetje de wereld veroveren maar we kunnen dat ook samen met jullie doen. 

Al onze dienstverlening is gericht op het vergroten van de internationale impact van relevante startups en mkb. Wij werken enkel met bedrijven die allereerst voor impact gaan. Bedrijven die het verschil maken en die bijdragen aan (één van) de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Maatschappelijk relevant en verantwoord ondernemen. 

Visie