Menu Sluiten

exportmarkt quickscan


Snel duidelijkheid over welke markten voor jouw bedrijf kansen bieden.

De eerste D in onze 4D-methode staat voor Determine. Middels onze Exportmarkt Quickscan kan een voorlopige keuze worden gemaakt voor een exportmarkt. We vergelijken en selecteren dan middels een trechter een aantal landen op de voor jouw bedrijf belangrijkste criteria en identificeren zo de meest kansrijke markten. Snel, eenvoudig en overzichtelijk.

Voor bedrijven die nog niet of nauwelijks exporteren nemen we dit landenonderzoek in verkorte versie mee in het Starters International Business traject (SIB). Bedrijven die al wel behoorlijk exporteren of die niet gebruik willen maken van het SIB-traject kunnen bij ons, om toch snel meer duidelijkheid te krijgen daarom onze Exportmarkt Quickscan aanvragen. 

Nadat de meest kansrijke markten zijn geïdentificeerd kun je verder met de D van Discover. Daarmee bedoelen we het uitvoeren van een diepgaander marktonderzoek waarin we de beoogde exportmarkt verder in kaart brengen. Mochten in de Exportmarkt Quickscan meerdere landen een gelijke score hebben behaald dan kan ook een vergelijkend marktonderzoek worden gedaan. 

Meer weten over onze Exportmarkt Quickscan? Wij vertellen je graag meer. Vraag vrijblijvend om meer informatie:

Een Exportmarkt Quickscan is wat we nodig hebben.