EXPORTSUBSIDIE

STARTENDE OF AL GEVORDERDE IN DE EXPORT? VOOR ELKE FASE KUNNEN WE U HELPEN AAN EEN VORM VAN EXPORTSUBSIDIE

SIB

STARTERS INTERNATIONAL BUSINESS (SIB)

Bent uw bezig met uw eerste stappen in de export? Dan is deze kostenloze exportcoaching regeling ideaal voor u.

SIB

MISSIEVOUCHER

Met deze voucher kunt u 50% van uw kosten voor een handelsmissie of beursstand afdekken.

SIB

KENNISVOUCHER

Internationale vragen over juridisch fiscale vraagstukken? Dan kunt u 50% van uw kosten met deze voucher afdekken.

SIB

DHI REGELING

Demonstratie Haalbaarheid I... is een exportregeling waarmee je lange termijn beslissing voor een doelland kan nemen.

SIB

BREXIT

Research omtrent BREXIT vraagstukken worden voor een groot gedeelte vergoed met behulp van deze regeling.

geinteresseerd? bel of email?

Amanda Lee

partner
+31-(0)612345678

Adam Cheise

partner
+31-(0)612345678

EMAIL

STARTERS INTERNATIONAL BUSINESS

Iedereen een coach behalve de exporteur

Er zijn best veel overeenkomsten tussen sporters en ondernemers, helemaal wanneer we de ondernemers vergelijken met topsporters. Presteren onder druk en op de juiste momenten, werken met een doel voor ogen en op de juiste momenten pas op de plaats maken en bijtanken.  Dat ondernemen krijgt een extra dimensie wanneer je gaat exporteren.  Toch is er op dat vlak maar weinig echte coaching. Exporteren schijn je gewoon te moeten kunnen en anders moet je intern maar naar een oplossing zoeken. Internationaal ondernemen is een vak apart, maar absoluut te leren! Exportsubsidie Nederland kan een duwtje in uw rug geven.

Ik werk graag met mensen die willen exporteren of die al in de export actief zijn zoals:

Ondernemers die nog niet exporteren maar dat wel graag willen.
Onderneem je nog niet internatonaal maar wil je je er wel op voorbereiden, kijk dan eens op de SIB-pagina. Daar bespreek ik een Starters International Business traject, bedoeld voor mkb-bedrijven die nog helemaal niet exporteren en bedrijven die dat al wel doen maar waar export minder dan 25% van de jaaromzet bedraagt en die bovendien niet ouder dan drie jaar zijn.

Een SIB-traject is een exportsubsidie mogelijkheid welke wordt gefinancierd door RvO en is gratis. Wel zijn we verplicht de btw door te berekenen (€ 504) maar deze kun je terug krijgen middels de omzetbelasting waardoor het traject per saldo gratis is. Heb je internationale ambities voor jouw bedrijf? Vraag dan gauw een SIB-traject aan en begin goed voorbereid aan je internationale avontuur.

Greetings

Ondernemers die een tijdelijke/freelance export manager zoeken
Je wilt met je bedrijf nieuwe markten ontginnen maar hebt daar niet het juiste personeel voor. Tegelijkertijd wil je ook niet meteen een exportmanager aannemen, eerst maar eens kijken of de nieuwe markten de moeite waard zijn. Mensen met internationale werkervaring, die goed kunnen omgaan met cultuurverschillen, het alleen op pad zijn en die bovendien de juiste talen spreken zijn niet zo makkelijk te vinden en dus best duur. Ze gaan bovendien niet voor minder dan een fulltime baan die beter betaalt dan de vorige. Ik hou van tijdelijke klussen, spreek veel talen, kan goed omgaan met verschillende culturen en ben ook part time of voor korte projecten (bijvoorbeeld internationale beurzen) beschikbaar. Meer weten? Kijk hier.

Meer ervaren exportmanagers die behoefte hebben aan een externe sparringspartner.
Je bent veel onderweg, maakt van alles mee en moet presteren. Je hebt het naar je zin maar het is ook best eenzaam. Je kunt thuis je verhalen wel kwijt maar echt begrepen worden ze niet, helemaal niet wanneer je ook nog eens zegt dat het af en toe best zwaar is. Want als exportmanager heb je toch een droombaan? Met je collega’s kun je wel dingen bespreken maar niet je twijfels want wie zwakte toont wordt daarop afgerekend. Niet presteren is geen optie. Met mij kun je in een 1-op-1 sessie  sparren zonder risico. Maandelijks, of eens per twee maanden, twee uurtjes zodat je weer verder kunt. Op weg naar meer export, meer omzet maar vooral ook naar meer plezier.

Een 1-op-1 sessie duurt twee uur en heb je al voor € 299,- ex btw


Ja, ik kan wel wat hulp gebruiken bij mijn export!