Ik exporteer al

Oeps, we exporteren
Je bent CEO van een bedrijf dat al wel exporteert maar waar nog een wereld valt te winnen. Ooit kwam er een keer een bestelling uit het buitenland en ineens stuurden jullie producten over de grens. Er kwam nog een bestelling, en hup, nog een zending de grens over. Ineens doet je bedrijf aan export. Misschien had je dat ooit ook wel voor ogen, maar het kwam eerder dan verwacht. Of was het nooit je bedoeling maar ja, kansen wil je natuurlijk niet laten liggen.

Internationaal zakendoen is geweldig. Het brengt nieuwe dynamiek in je bedrijf en dat is van harte welkom. Net als meer export, maar hoe ga je dat dan aanvliegen? Immers, tot nu toe kwam alles naar je toe. Maar wat, als je vanuit eigen kracht wilt exporteren? Als je pro-actief wilt exporteren in plaats van reactief? Passen de buitenlandse afnemers dan nog wel bij jullie plannen? Wie is eigenlijk je ideale afnemer? Hoe ga je die bereiken?

In een 1-op-1 sessie (al te boeken vanaf twee uur) gaan we uitgebreid op de zaken in en krijg je praktische tips die je meteen kunt toepassen. Een 1-op-1 sessie boek je al vanaf € 299,-

Aandacht
Misschien speelt er bij jullie iets anders: het ene land doet het veel beter dan het andere, hoe komt dat? Of binnen een land presteert de ene distributeur beter dan de andere. Tijd om erbij stil te staan heb je niet want er moeten nog zoveel andere dingen worden geregeld. Dingen die voor nu urgenter zijn. Maar je weet ook dat je, wanneer je er nu niet de juiste aandacht aan besteedt, het ‘probleempje’ straks ook een probleem wordt dat een urgente oplossing vereist. Dan is het eigenlijk te laat. De export manager (als je die al hebt) is continu op zoek naar nieuwe markten dus pas op de plaats maken, de bestaande markt goed onderzoeken en dan waar nodig corrigeren, daar is geen tijd voor.

Praktische aanpak
Wees gerust, er is een oplossing. Bel mij. Ik heb de tijd, kennis én ervaring om exportproblemen* op te lossen. Daarnaast kan ik je leren hoe je vanuit eigen kracht kunt exporteren. Daar hoeven we geen maanden over te doen. Dat kan in een paar gesprekken. Praktische tips die je meteen kunt toepassen. Geen geneuzel in de ruimte. Kennis van het product hoef ik niet te hebben, die hebben jullie. De rest kun je aan mij en mijn team** overlaten.

Heb je onverhoopt toch niet gekregen wat we hadden afgesproken? Dan gaan we verder op mijn kosten of ik stort de helft van de waarde van het traject op de rekening van een (door jou te bepalen) goed doel.

* Ik hou me niet bezig met fiscale of juridische zaken.
** In mijn team zit ook een aantal landenexperts die vaak in het land zelf wonen of daar heel vaak zijn. Zelf ben ik gespecialiseerd in Latijns-Amerika en Zuid-Europa, maar we kunnen je ook helpen in/met Scandinavië, Duitstalige landen, Frankrijk, Oost-Europa, Turkije, Iran en nog een flink aantal andere landen in Azië en Afrika.

Alle oplossingen zijn maatwerk, een vaste prijs hanteer ik daarom ook niet. Een probleemoplossing heb je al vanaf € 900,-

Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Waar wacht je dan nog op? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.


Once you see results, it becomes an addiction
 


Ja, ik wil mijn export verbeteren. Neem contact met mij op!