Menu Sluiten
EXPORTfinanciering

Voor de starter maar ook voor de gevorderde exporteur. Subsidies en financiering door de overheid, maar ook door provincies of private investeerders. Vraag het ons!

SIB

STARTERS INTERNATIONAL BUSINESS

Denkt u aan exporteren of internationaliseren? Weet u niet hoe dit aan te vangen? Dan is de starters international business exportsubsidie, SIB RvO, een ideaal middel.

SIB

MISSIEVOUCHER

Gaat u mee met een handelsmissie of een collectieve beursdeelname? Daarvoor is exportsubsidie beschikbaar. Het missievoucher vergoedt tot 50% van uw kosten voor deelname tot een maximum van € 1.500,- ex btw.

SIB

KENNISVOUCHER

Heeft u vragen over internationale juridische en/of fiscale kwesties? Het kennisvoucher vergoedt tot 50% van uw kosten met een maximum van € 2.500 ex btw.

SIB

Dutch Good Growth Fund

Financieringsmogelijkheden voor zakendoen in opkomende markten, ontwikkelingslanden, postconflict- en fragiele staten. DGGF is beschikbaar voor veel landen waarin Top in Export actief is.

SIB

DHI REGELING RvO

Demonstratie Haalbaarheid Investeringsvoorbereidingsstudies is een exportsubsidie waarmee lange termijn beslissingen aangaande een doelland kunnen worden genomen.

it's a bueatiful day for international business

Het team van Top in Export faciliteert u in de aanvraag en de uitvoering van een desbetreffende regeling. Wij staan niet alleen voor het aanvragen van subsidies maar tevens voor de executie van exportplannen in een doelland. Kortom we kunnen u van A to Z begeleiden. 

Elke RvO regeling kent drempelcriteria waaraan u moet voldoen alvorens een aanvraag ingediend kan worden. De starters international business regeling, de SIB RvO, is bestemd voor de startende exporteur.

geïnteresseerd? bel of email!

Petra Benes

partner
+31-(0)646336073
petra@topinexport.com

Ian Yanmaz

partner
+31-(0)646352450
ian@topinexport.com

EMAIL