Menu Sluiten

handelsmissies

Handelsmissies zijn een uitstekende manier om een nieuwe markt te verkennen en om contacten te leggen.

Een aantal keren per jaar organiseert Top in Export handelsmissies. Deze kunnen uitgaand zijn, dat we met een groep Nederlandse ondernemers naar een ander land afreizen, of inkomend, dan komt een groep buitenlandse ondernemers naar Nederland. Onze handelsmissies zijn meestal kleinschalig en flexibel van opzet, erop gericht om zoveel mogelijk uit het bezoek te halen en met zo weinig mogelijk protocol. Onze handelsmissies zijn altijd in het kader van internationaal maatschappelijk relevant ondernemen en er kunnen alleen bedrijven aan deelnemen die dit uitgangspunt onderschrijven en er ook naar handelen. 

Uitgaande handelsmissies
Uitgaande missies organiseren we in Nederland soms met een branchevereniging maar u hoeft daar geen lid van te zijn om met ons mee te kunnen. Inschrijving staat vrij voor elk Nederlands mkb-bedrijf, vooropgesteld dat het bedrijf voldoet aan de eventuele overige voorwaarden zoals bijvoorbeeld actief zijn in een bepaalde sector en (internationaal) maatschappelijk relevant ondernemen. Omdat wij graag willen dat elke deelnemer het maximale uit zijn/haar reis haalt, is er ook ruimte voor een individueel gedeelte.

Lokale partners
Top in Export heeft altijd één of meer partners in het land van bestemming. Deze helpen ons met de voorbereiding en zorgen er, samen met ons, tijdens de reis voor dat alles op rolletjes verloopt. Zij zijn net als wij praktisch, flexibel en stressbestendig en beschikken over een uitstekend improvisatievermogen. 

Inkomende handelsmissies
Inkomende missies organiseren we in samenwerking met onze partner die woont en werkt in het land waar de buitenlandse ondernemers vandaan komen. Soms ook in samenwerking met een lokale overheidsinstantie. U kunt zich, na publicatie van de inkomende missie, bij ons inschrijven voor een persoonlijke matchmaking en soms ook voor andere delen van het programma.

After the mission service
Doordat er soms grote, met name culturele, verschillen zijn met de landen waarmee we werken lopen veel contacten na een missie helaas toch vaak dood. Omdat het moeilijk communiceren is met elkaar en de verschillen in zakendoen groot zijn. Bovendien krijgt het niet altijd genoeg tijd een aandacht. Dat vinden we erg jammer. Daarom bieden we een after the mission service aan. We begeleiden u ook na de missie (dat mag ook een missie zijn die niet door Top in Export is georganiseerd) zodat u een grotere kans maakt uw inspanningen om te zetten in resultaat. Onze after the mission service is optioneel en kan apart van de missie worden aangevraagd.

Aankondiging
Houd, voor de aankondiging van onze handelsmissies, onze social media in de gaten. Onze handelsmissies worden daarnaast ook aangemeld op www.internationaalondernemen.nl en voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld om in aanmerking te kunnen komen voor een missievoucher. Met een missievoucher kunt u als mkb-ondernemer maximaal 50% van de deelnamekosten aan onze handelsmissie vergoed krijgen met een maximum van € 1.500 ex btw. Vraagt u ons naar de voorwaarden of klik hier voor verdere informatie. Daarnaast hebben meerdere provincies subsidies voor deelname aan uitgaande handelsmissies. 

 

"Alles was van a tot z uitstekend geregeld"
Logo 5one9bookings
Rob Nauta
Eigenaar 5one9bookings

geïnteresseerd? Bel of emaiL ons.

Ja, ik ben geïnteresseerd in uw handelsmissies en after the mission services.