Beautymissie naar Dubai en de Beautyworld Middle East beurs

Bent u actief in de beautysector (cosmetica, huid- of haarverzorging) en wilt u exporteren naar of importeren uit het Midden-Oosten? Ga dan met ons op handelsmissie naar Dubai en bezoek de grootste beautybeurs van het MO: Beautyworld Middle East. 

De Missie
Deze missie vindt plaats van 7 t/m 10 mei en staat in het teken van de Beautyworld Middle East beurs.  Het is de grootste beautybeurs in het MO voor schoonheids-, haar- en huidverzorgingsproducten, cosmetica, parfums en wellness. Er is ook een afdeling Machinery, Packaging, Raw Materials and Contract Manufacturing. De beurs vindt elk jaar plaats in mei en werd in 2017 bezocht door 41.000 bezoekers en met 1586 exposanten uit 56 landen. De beurs heeft dus een veel ruimer bereik dan puur het Midden-Oosten.  Tijdens deze missie is er aandacht voor zakendoen in de VAE en de regelgeving omtrent export/import. We bezoeken de beurs, we matchen u met 3-5 mogelijke zakenpartners en we brengen u in contact met lokale make-up artists, bloggers en vloggers. Daarnaast bent u in de gelegenheid om enkele shopping malls, beautystores en – salons te bezoeken zodat u het lokale aanbod kunt bekijken en vergelijken.

Deelname aan deze missie biedt u een goede gelegenheid om uw beautynetwerk in het MO en daarbuiten (Afrika, Azië) op te zetten dan wel uit te breiden.

Dubai

De beautysector in het Midden-Oosten
De beautysector in het MO is een van de snelst groeiende. De vraag naar cosmetische huidverzorgingsproducten neemt sterk toe waarbij steeds meer vraag is naar natuurlijke producten. Er is een goede markt voor producten die zowel onderscheidend, effectief als hoog in kwaliteit zijn en de markt voor deze producten blijft stijgen, in tegenstelling tot de markt voor de goedkopere ‘me too’ producten.  Per hoofd van de bevolking werd in de regio in 2016 voor $289 aan beautyproducten uitgegeven, ver boven het wereldwijde gemiddelde van $60.

Inschrijven
U kunt zich voor deze missie niet meer inschrijven.

Contact en vragen
Voor vragen over deze missie kunt u contact opnemen met Petra Benes: 06-46336073 of petra@topinexport.com