Menu Sluiten

Dutch good growth fund

Financiering voor zakendoen in opkomende markten en ontwikkelingslanden

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) wil, net als Top in Export, landen bereiken die tot nu toe nauwelijks bediend worden. Wilt u zakendoen in een opkomende markt of ontwikkelingsland? In een postconflict gebied of fragiele staat? Leest u dan verder, wellicht is het DGGF iets voor u.  

Het DGGF bestaat uit drie takken:
1. Financieren van innovatieve financiële initiatieven voor het mkb in genoemde markten door beheerders van investeringsfondsen. DGGF zet hierbij vooral in op fondsen die investeren in jonge of vrouwelijke ondernemers in fragiele staten; 
2. Financiële steun in de vorm van leningen, garanties en participaties voor het Nederlands mkb en start-ups die willen investeren in een van de DGGF landen;
3. Een exportkredietverzekering en andere exportfinancieringsmogelijkheden voor de export van kapitaalgoederen naar een DGGF land. 

Is het DGGF voor u?
Wilt u weten of uw onderneming voldoet aan de voorwaarden voor financiering of exportkredietverzekering door het DGGF? Neem dan contact met ons op. Desgewenst doen we ook een quickscan met u zodat u snel weet of uw (voorlopige) aanvraag kans van slagen heeft. DGGF is beschikbaar voor de meeste landen waarin Top in Export actief is.

geïnteresseerd? bel of email ons

Ja, ik wil zakendoen in opkomende markten.