Menu Sluiten

dhi rvo

Succesvol nieuwe markten betreden met een DHI subsidie. 
( Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies, Investeringsvoorbereidingsstudies)

Heeft u een concreet plan om uw internationale ambities te verwezenlijken en zoekt u naar een serieuze stimulans vanuit de overheid? Het RvO biedt kans om uw technologie of product in een doelmarkt te testen, een afnemersgroep te overtuigen of uw voornemen te staven om te investeren in een onderneming in het buitenland. Met de subsidieregeling DHI ( Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies, Investeringsvoorbereidingsstudies) van het RvO kunt u in een van de DHI landen een warme start in huis halen.  

Jaarlijks zijn er twee tenders om uw concrete subsidieaanvraag in te kunnen dienen. De huidge tender sluit op 21 september om 15:00 uur. Top in Export kan u met het indienen van uw aanvraag bijstaan.

Om de haalbaarheid van uw subsidieaanvraag te toetsen is het verplicht om een quickscan bij RvO in te dienen. Dit kunt u het hele jaar doen. Na beoordeling van uw quickscan krijgt u van RvO een dossiernummer dat u dient te gebruiken voor uw echte aanvraag (mits uw quickscan positief is beoordeeld). 

U kunt een subisidieaanvraag indien voor één van de volgende DHI modules: 

  • Demonstratieprojecten;
  • Haalbaarheidsstudies;
  • Investeringsvoorbereidingsstudies 

Het is niet mogelijk om voor hetzelfde land meerdere DHI modules te combineren.

DHI doellanden:
Alle landen in de wereld, DGGF landen met uitzondering van sanctielanden en het Europese gedeelte van de het Nederlandse Koninkrijk. Overigens kan het zijn dat sommige aanvragen voor een sanctieland toch worden gehonoreerd, het is soms sector specifiek. Een quickscan geeft u dan uitsluitsel. Zie hier voor de DGGF landen en sanctielanden.

Budget:
50% van de subsidiabele kosten met een aanvraagplafond van EUR 200.000,-
Voor een haalbaarheidsstudie geldt een aanvraagplafond van € 100.000,-

Aanvragen:
Per 9 augustus 2018 is de nieuwe DHI tender geopend, de sluitingsdatum is 21 september 2018 om 15.00 uur. Tot 7 september kunt u nog een quickscan indienen met de garantie dat deze wordt behandeld en teruggekoppeld nog voor de sluitingsdatum voor het indienen van een subsidieaanvraag. Na 7 september kan die garantie niet meer worden gegeven. 

Vragen of hulp nodig bij het indienen van uw quickscan of subsidieaanvraag? Wij staan u graag te woord. Bij het indienen van uw daadwerkelijke subsidieaanvraag werken wij op basis van no cure no pay (wij dienen uw aanvraag dan voor u in). Top in Export kan ook een uitvoerende partij voor u zijn in het gekozen doelland. Kijk hier voor een overzicht van de landen waarin we actief zijn.

GEïNTERESSEERD? BEL OF EMAIL ONS.

Ja, ik wil graag meer weten over DHI