Menu Sluiten

Interim export manager

interim export manager

Professionele begeleiding in exportactiviteiten

Als CEO van een mkb-bedrijf met internationale ambities komt er van alles op je af. Nederland is redelijk ‘in the pocket’, evenals België en misschien nog wel één of twee landen die met het eigen personeel en vanuit kantoor enigszins ‘te doen’ zijn. Maar op die manier ben je in de export wel beperkt in je slagkracht en mogelijkheden. Echt grote stappen ga je op die manier niet zetten. Terwijl de ambities wel groot zijn. Er moet dus iets gebeuren, wil je niet internationaal de boot missen.

Met een (freelance) Export Manager neemt je slagkracht internationaal enorm toe. Je kunt, doordat de freelancer niet op de loonlijst hoeft, tegen lagere kosten dan met eigen personeel de (nieuwe) exportmarkten bewerken en zo snel meer bereiken.
Je hebt zo toch de beschikking over een ervaren Export Manager met uitstekende talenkennis. Iemand die zich bovendien bewust is van de cultuurverschillen en die weet hoe daar mee om te gaan om zo toch een goed resultaat te behalen.

Je kunt Petra inhuren als freelance Export Manager om vanuit Nederland meerdere landen te bewerken, of dat nou dichtbij is (bijvoorbeeld Zuid-Europa) of ver weg (bijvoorbeeld Latijns-Amerika). Maar Petra kan ook in de beoogde landen een lokale Export Manager voor je regelen, iemand die dus vanuit het land zelf de markt bewerkt. Dat scheelt in de reiskosten en als bedrijf ben je meteen letterlijk lokaal aanwezig.


The journey of a thousand miles begins with one step – Lao Tzu


Ik zoek een Export Manager. Neem contact met mij op!

geïnteresseerd? Bel of emaiL!

Petra Benes

partner
+31-(0)646336073
petra@topinexport.com

Ian Yanmaz

partner
+31-(0)646352450
ian@topinexport.com

EMAIL