Menu Sluiten
internationaliseren

Succesvol internationaal ondernemen vraagt om een serieuze investering in moeite, geld en tijd.


SIB

Marktonderzoek

Marktonderzoek is uw verzekering tegen een verkeerde marktentree. Middels het laten uitvoeren van internationaal marktonderzoek bespaart u zichzelf uiteindelijk tijd, geld én moeite. Doordat we jarenlang zorgvuldig hebben gebouwd aan ons internationale netwerk kunnen wij u wereldwijd van dienst zijn.

SIB

Handelsmissies

Een aantal keren per jaar organiseren we branchegerichte inkomende en uitgaande handelsmissies. Wilt u beginnen met exporteren naar een voor u nieuw land? Dan is meegaan met een handelsmissie een uitstekende manier om een markt te verkennen en contacten te leggen.

SIB

Online matchmaking

Een veelvoorkomende vraag is: 'hoe kom ik aan partners in het buitenland?' Met onze online matchmaking service helpen we uw onderneming internationaal op weg en vinden wij die partners voor u. Geen Long list short list procedure maar gewoon meteen matchen met drie bedrijven die aan uw eisen voldoen. Omdat het sneller en effectiever kan.

SIB

Cross Border Ecommerce

Wilt u een webshop opzetten voor internationale handel B2C en B2B? Heeft u vragen over bijvoorbeeld meertalige content, online betalingen en fulfillment? Zeker weten dat u wordt gevonden? Neem dan contact met ons op. Omdat het sneller, effectiever en beter kan.

geïnteresseerd? bel of email ons.

Petra benes - Export

Petra Benes

+31(0)646336073
petra@topinexport.com

Ian Yanmaz Exportsubsidie SIB

Ian Yanmaz

+31(0)646352450
ian@topinexport.com

EMAIL