handelsmissies

Handelsmissies zijn een uitstekende manier om een nieuwe markt te verkennen en om contacten te leggen.

Een aantal keren per jaar organiseert Top in Export handelsmissies. Deze kunnen uitgaand zijn, dat we met een groep Nederlandse ondernemers naar een ander land afreizen, of inkomend, dan komt een groep buitenlandse ondernemers naar Nederland. Onze handelsmissies zijn altijd kleinschalig en flexibel van opzet, erop gericht om zoveel mogelijk uit het bezoek te halen en met zo weinig mogelijk protocol. Doorgaans richten we ons op sectoren die bij de overheid minder of niet aan bod komen. 

Uitgaande missies organiseren we in Nederland soms met een branchevereniging maar u hoeft daar geen lid van te zijn om met ons mee te kunnen. Inschrijving staat vrij voor elk Nederlands mkb-bedrijf, vooropgesteld dat het voldoet aan de eventuele overige voorwaarden zoals bijvoorbeeld actief zijn in een bepaalde sector. Top in Export heeft altijd één of meer partners in het land van bestemming. Deze helpen ons met de voorbereiding en zorgen er, samen met ons, tijdens de reis voor dat alles op rolletjes verloopt. Zij zijn net als wij praktisch, flexibel, stressbestendig en beschikken over een uitstekend improvisatievermogen. 

Inkomende missies organiseren we in samenwerking met onze partner die woont en werkt in het land waar de buitenlandse ondernemers vandaan komen, al dan niet in samenwerking met een lokale overheidsinstantie. U kunt zich, na publicatie van de inkomende missie, bij ons inschrijven voor een matchmaking en soms ook voor andere delen van het programma.

Let u voor de aankondiging van onze handelsmissies, zowel uitgaand als inkomend, op onze nieuwsbrief. 

Onze handelsmissies worden aangemeld op www.internationaalondernemen.nl en voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld om in aanmerking te kunnen komen voor een missievoucher. 

Met een missievoucher kunt u als mkb-ondernemer maximaal 50% van de deelnamekosten aan onze handelsmissie vergoed krijgen met een maximum van € 1.500 ex btw. Vraagt u ons naar de voorwaarden of klik hier voor verdere informatie.

"Alles was van a tot z uitstekend geregeld"
Logo 5one9bookings
Rob Nauta
Eigenaar 5one9bookings

geïnteresseerd? Bel of emaiL ons.

Ja, ik ben geïnteresseerd in uw handelsmissies