Menu Sluiten

over ons

Every day is a good day for international business

Jouw huidige realiteit:
Je hebt een prachtig product of dienst ontworpen. Een product waar je de wereld een stukje mooier, beter, gezonder, schoner, veiliger of eerlijker mee maakt. Daar zit iedereen op te wachten dacht je en in gedachten zag je jezelf al vliegtuig in vliegtuig uit gaan. De wereld aan je voeten, de wereldkaart die achter je hangt vol met vlaggetjes van de landen waar jullie al actief zijn. Een mooie droom die wel een droom zal blijven want laten we eerlijk zijn, het ontbreekt jou en jouw bedrijf aan kennis, kunde en slagkracht om ook echt die stap over de grens te kunnen maken. Misschien ontbreekt het lef ook wel een beetje. Want dromen over het veroveren van de wereld is toch wel iets anders dan daadwerkelijk met een Duitser, Fransman of Spanjaard aan tafel zitten. Laat staan met een Chinees, Amerikaan of Braziliaan. Wel zonde van jouw prachtige product. Zoveel mensen die er nu niet mee gaan kennismaken terwijl je hun leven zoveel mooier zou kunnen maken.

Jouw realiteit over 3 jaar:
Je bent zo slim geweest om te gaan samenwerken met de mensen van Top in Export, een bureau gespecialiseerd in exporttraining, – coaching en -ontwikkeling. Alleen beschikbaar voor de wereldverbeteraars en actief op alle continenten. Een no-nonsense bureau van het type ‘niet lullen maar poetsen’. Nou ja, geluld wordt er af en toe wel maar dan de nuttige variant. Nodig om daarna te kunnen poetsen. Je hebt een aantal van hun Impactprojecten gevolgd, met resultaat zoals ze dat hadden gegarandeerd. De eerste landen heb je met Top in Export samen gedaan, nu kun je het zelf. De wereldkaart die achter je hangt vult zich gestaag met vlaggetjes. Ondertussen heb je gewerkt aan nieuwe mooie producten die nu ook de wereld over gaan. Elk jaar hebben meer en meer mensen profijt van jullie uitvindingen. Het leven is mooi. De wereld ook.

De meeste dromen zijn bedrog. Maar die van jou niet.


THE DREAM TEAM

Petra Benes - Founder en eigenaar
Ian Yanmaz Exportsubsidie SIB
Ian Yanmaz - partner

Wij zijn op zoek naar een nieuwe partner in Nederland. Staat hier binnenkort jouw foto?

Kun je trainen, coachen en heb je een bewezen internationaal track record en netwerk? Heb je dezelfde idealen als wij?

Dan komen we graag met jou in contact!

Petra en Ian zijn het Dream Team in Nederland. Internationaal hebben we collega’s op alle continenten, in heel veel landen en actief binnen verschillende sectoren. Deze collega’s schakelen we in zodra het moment daarvoor is aangebroken. Want de wereld veroveren, dat lukt je nooit alleen. Ons ook niet. Teamwork. 

Bevlogen, enthousiast, pragmatisch, nuchter en met de voeten stevig op de grond. Groot denken maar je wel bij de les houden. Grondig in de voorbereiding en met gedegen kennis van de internationale handel en wandel. Plezierig om mee te werken en met een goed gevoel voor humor. Aanrader! – Gerard Spin – eigenaar Parkingware

wereldveroveraars

Parkingware
Toyism logo

Kernwaarden

Neem contact op