Menu Sluiten

About

about

More export means more profit means more impact!

Countries we Cover

SIB

Mission

Helping SME's to conquer the world.

SIB

Core Values

Top in Export has the conviction instructing entrepreneurs has to be practical, simple, growth centred and inspiring.

SIB

Vision

As a Top in Export team we have the vision to become leading in the area of exportcoaching and international business development. Offering a worldwide coverage, presence and activities. Engagement in Social Entrepreneurship by means of helping to internationalise or setting up companies on a non profit basis for young (female) entrepreneurs from post conflict areas.

OUR TEAM

Petra benes

Exportcoach, wereldreiziger en matchmaker – Ik heb in meerdere landen gewoond en gewerkt, zowel binnen als buiten Europa. Het was al heel vroeg duidelijk dat Nederland voor mij te klein was en dat ik de wijde wereld in zou trekken. Van jongs af aan zag ik het belang van een goede kennis van andere talen (ik spreek er zeven) en culturen wilde ik in het buitenland aan de slag kunnen. Desondanks liep ik vooral tegen culturele……..meer

Petra benes - Export
Ian Yanmaz Exportsubsidie SIB

ian yanmaz

Culturele Bruggenbouwer, positivo en dealmaker – Voelt zich als een vis in het water bij als het om meerdere culturen gaat en spreekt meerdere talen. Heeft een MBA opleiding Internationale Marketing genoten in Bradford (UK) en bij diverse handelsondernemingen internationale functies vervuld waaronder kantoren in Frankrijk, Duitsland en Turkije geopend. Houdt van ondernemerschap pur sang en staat graag in het veld. Neemt de collega ondernemer mee met open vizier en transparantie en initieert graag nieuwe projecten. 

CUSTOMER PORTFOLIO

ESI-logo
Logo-Age-of-Media
Logo MN
EntrD-logo
logo-Timzo
colette-sol-logo