Menu Sluiten

Exporttraining

Beginnend exporteur of al gevorderd? Voor allebei bieden we exporttraining en -coaching, omdat het altijd (nog) beter kan. Meer export, meer winst, meer impact!

SIB

Exportcoaching

Exporteert u al maar heeft u de stap naar echte internationale topper nog niet gemaakt, dan is exportcoaching wellicht iets voor u. We begeleiden ook export- en international sales managers.

SIB

Cross Border Ecommerce

Webshop opzetten voor over de grens B2C en B2B? Vraagstukken zoals meertalige content, online betalingen en fulfillment? Graag staan we hierin bij van a tot z.

SIB

Starters International Business (SIB)

Denkt u aan exporteren of internationaliseren en weet u niet waar te beginnen of hoe het aan te vliegen? Welke stappen te zetten? Dan is het Starters International Business traject (SIB) iets voor u.

SIB

Zakendoen in....


We leven in een global economy, dat kunnen we inmiddels toch wel stellen. Het is verstandig om erin mee te gaan en de verschillen in taal, cultuur en manier van zakendoen te omarmen en er uw voordeel mee te doen....

Oefening maakt de meester en een voorsprong in kennis plaveit uw pad naar succes! Exporteren en internationale handel zijn dynamische activiteiten en continu in ontwikkeling. Er gebeurt veel in de wereld. Uiteraard zijn er de basics in internationaal ondernemen waarmee een exportafdeling geoutilleerd dient te zijn alvorens te beginnen. De opkomst van nieuwe technologie, met name online, maakt exporteren een geheel ander speelveld. Opschalen van bestaande exportactiviteiten naar een hoger niveau is tevens een grote uitdaging. We nodigen zowel nieuwe als ervaren exporteurs uit om onze verfrissende exporttrainingen aan te gaan. Innovatie en export gaan immers hand in hand.

Top in Export heeft een serieus track record met betrekking tot het organiseren en begeleiden van allerhande exportactiviteiten bij zowel startende als gevorderde MKB ondernemingen. Ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk in diverse sectoren en landen biedt de MKB’er pragmatische oplossingen waarmee meetbare vooruitgang kan worden geboekt. Meer export, meer winst, meer impact

Geïnteresseerd? Bel of email ons.

Petra benes - Export

Petra Benes

+31(0)646336073
petra@topinexport.com

Ian Yanmaz Exportsubsidie SIB

Ian Yanmaz

+31-(0)646352450
ian@topinexport.com

EMAIL