Menu Sluiten

wij werken graag met jullie

Gezamenlijk zorgen voor een betere wereld.

We kunnen zeggen dat elke klant er één is. Big corporate of startup, dat maakt niet uit, net zo min als het product dat de grens over moet. Opdracht is opdracht. Maar het maakt ons wel uit. Tijd is schaars, die besteden we daarom liever aan bedrijven waar we zelf warm voor lopen. Bedrijven die gaan voor een betere wereld. Bedrijven die met hun product, dienst of technologie een bijdrage leveren, hoe klein ook, aan het behalen van de SDGs van de Verenigde Naties. 

Wij werken daarom graag met
:
Startups
Op zoek naar een investeerder of internationale afnemers. Misschien zelfs allebei want investeerders willen vaak pas investeren wanneer de internationale potentie in kaart is gebracht. Wanneer duidelijk is waar internationaal de USPs liggen en welke kosten ermee gemoeid zullen zijn om de startup internationaal op de kaart te zetten. Inclusief het moment van ROI. 

Beginnende exporteurs
Met een innovatief en maatschappelijk relevant product dat in Nederland al op de markt is maar in het buitenland nog niet of nauwelijks. 

Meer ervaren exporteurs
Met een innovatief en maatschappelijk relevant product dat in een aantal landen al op de markt is maar waarvan de internationale impact niet zo snel gaat als gehoopt of waarvan de internationale impact verder kan groeien middels het betreden van nieuwe markten. 

NGOs en ambassades
Actief in (met name maar niet enkel) de DGGF landen met als opdracht lokaal ondernemerschap te bevorderen. Daarbij wordt vaak gedacht aan het opzetten van incubators en andere business programma’s. Niet zelden echter blijkt voor veel lokale startups en bedrijven de binnenlandse markt te klein of niet kapitaalkrachtig genoeg en moet worden gekeken naar exportmogelijkheden. Meer export is goed voor de lokale economie en werkgelegenheid, daar werken wij graag aan mee middels deels op maat gemaakte exporttrainingen in groepsverband voor lokale ondernemers en individueel mentorschap. 

Missie

Kernwaarden

Neem contact op